سفارش تبلیغ
صبا ویژن

charpa.ir

نظر

کاشت توت فرنگی

توت فرنگی یکی از سودآورترین محصول گلخانه ای است.( کشاورزان سپیدانی در جنوب کشور در بزرگترین گلخانه کشور 170 تن توت فرنگی در سال برداشت کرده اند حال اگر هر کیلو توت فرنگی در بازار میوه و تره بار بین ده الی پانزده هزار تومان باشد ببینید این کشاورزان چقدر سود کرده اند.) توت فرنگی ازخانواده گل سرخیان و بومی جنگل های اروپایی است که در گونه وحشی آن حاوی برگ و گل های بسیار کوچک بوده که تقریبا سیصد سال پیش مثل شکل امروزی خود وجود نداشته است در سال هزارو چهارصد هجری قمری در کشور فرانسه نوع وحشی توت فرنگی از جنگل به زمین کشاورزی انتقال یافت و دیگر به آن ماهیت گیاه اهلی داده شد. ریشه ی محصول گلخانه ای توت فرنگی به شکل افشان و باریک است و گاها در بیست تا سی سانتی متری خاک رشد و نمو می کند.

کاشت توت فرنگی با روشی که سودآوری بالایی دارد.

کاشت به روش هیدروپونیک یعنی بدون خاک در گلخانه از روش ‌هایی است که اخیرا محبوبیت خاصی بین کشاورزان ( ادوات کشاورزی) بسیاری یافته است در این حالت کاشت برای به عمل آوردن توت فرنگی به هیچ‌ عنوان خاکی نیاز ندارید جالب نیست در روش هیدروپونیک دانه توت فرنگی در یک محیط بدون خاک کاشته می‌شود و از طریق سیستم آبیاری و به ‌صورت محلول مواد مورد نیاز توت فرنگی به آن داده می‌شود این نوع کاشت در محیط گلخانه به خوبی انجام می شود و سودآورترین محصول گلخانه ای است.

کاشت محصولات دارویی

در بین مصرف کنندگان محصولات دارویی طرفداران زیادی دارد به دلیل اینکه دارو های شیمیایی دارای یک سود و هزاران ضرر برای بدن شان است بیشتر متقاضیان دارو به محصولات دارویی روی می آورند به این علت کاشت محصول دارویی در گروه محصولات سودآور است پس پیشنهاد ما این است اگر گلخانه تان را میتوانید به کاشت دارو های گیاهی اختصاص دهید این کار را بکنید زیرا گیاهان دارویی جزو سودآورترین محصول گلخانه ای هستند.

کاشت به‌ لیمو

نسبت سودآوری به‌لیمو دو برابر بیشتر از هزینه ای است که برای کاشت آن صورت می پذیرد زیرا گیاه به‌لیمو در سال اول دو بار چیده می‌شود و در سال‌های بعد نیز بیش از سه بار چیدمان دارد. به‌طور میانگین در هر نیم هکتار پانصد و پنجاه کیلوگرم و در طول سال یک و نیم تن گیاه به‌لیمو در هر چیدمان برداشت می‌شود. کشت این گیاه سودآوری چهل تا پنجاه ملیون تومانی برایمان به‌همراه دارد پس به‌لیمو جزو سودآورترین محصول گلخانه ای قرار دارد.

کاشت سبزیجات

سودآورترین محصول گلخانه ای در دنیا سبزیجات است که دیگر نیازی به توضیح ندارد که چرا سودآور است. انواع سبزیجات مصرفی در انواع سالاد ها مشتریان زیادی دارند سبزیجات را میشود با گیاهان زینتی کشت کرد تا در یک شرایط رشد کرده سبزیجاتی مثل ریحان و پیازچه و گشنیز و پونه کوهی و ...نمونه هایی از برخی از این سبزیجات اند که می‌توانید برای کسب سود بیشتر آن‌ها را کشت کنید فقط برای کاشت سبزیجات باید روش های مراقبت و نگهداری آنان را دانسته یا بیاموزید.

کاشت گیاه بامبو (بسته به محیط و شرایط آب و هوایی و علاقه فردی خود کشاورز)


بامبو هم جزو سودآورترین محصول گلخانه ای است چون برعکس درختان ، درختچه‌های بامبو سرعت رشد زیادی دارد و سود زیادی برای کشاورزانی که به کاشت بامبو میپردازند دارد بامبو می‌تواند بیش از شصت سانتی‌مترو ظرف یک روز رشد کند که شگفت‌ انگیز است.

بامبو می‌تواند حدودا در هر شرایطی تولید شود و در برابر سرما بسیار مقاوم است بامبو قدرت این را دارد در محیط سخت و هوای یخ‌زده نیز رشد کند بامبو گیاه تزئینی است که در محوطه حیاط خانه ها و دکور داخلی نمای خانه استفاده کرد کشاورزان بامبو می‌گویند( ماشین آلات کشاورزی) که در هر سال مشتری برای این محصول گلخانه ای در حال افزایش است پس بامبو هم سودآورترین محصول گلخانه ای است.

کاشت فلفل سبز

فلفل سبز یا همان فلفل شیرین خاصیت های بسیاری دارد به این علت عضو ثابت خیلی از سفره های ایرانی می باشد و چون تقاضای این محصول بالا است این موجب شده تا فلفل سبز نیز جزو سودآورترین محصول گلخانه ای قرار گیرد. فلفل سبز از آخر فصل بهار شروع به میوه دهی می‌کند و با تخصیص قسمتی از گلخانه ی خود به‌ آسانی می شود محصول گلخانه ای زیادی با کاشت میوه فلفل سبز تا آخر فصل پاییز برداشت کنید پس باید بدانید حتی برای کاشت فلفل سبز نیاز به فضای زیادی در گلخانه نیست چون که در فضایی بسیار کم مثل جعبه ی موز می‌شود فلفل سبز کاشت.

کاشت صنوبر

باید متذکر این امر شویم که صنوبر هم جزو سودآورترین محصول گلخانه ای است زیرا چون از درخت ها زود تر رشد میکند پس شما میتوانید بیشتر از درخت در فضای محدود برداشت چوب داشته باشید و محصول خود را به کارگاه های نجاری بفروشید و طبق تحقیقاتی که انجام شده حاکی بر این است که کشت سنوبر دو برابر شالی کاری سودآوری دارد.صنوبر در برابر سرما و محیط های سردسیر خیلی قوی است و در قسمت‌های مختلف ایران رشد می‌کند متذکر میشویم که کشت صنوبر را با تهیه نهال آن آغاز کنید.

این نهال‌ها را در اوایل عید نوروز کاشت کنید، درست است که گیاه صنوبر برای رشد کردن نیازی به گلخانه و جای مسقف ندارد ولی بهتر است درون گلخانه کشت کنید تا بیشتر بتوانید شرایط گیاه را کنترل کنید بعد از رشد کردن نهال‌ گیاه صنوبر همان طور که گفته بودیم میشود چوبی را که بدست می آید را بفروشید و درآمد زایی کنید.

از این رو کاشت گیاه صنوبر مشتری های زیادی دارد که باعث میشود صنوبر جزو سودآورترین محصول گلخانه ای باشد میتوانید کل زمان خویش را به کاشت و فروش نهال‌های صنوبر اختصاص دهید چنانچه تهیه آب در کشور ایران مشکل است و نیاز است که یک منبع ذخیره ی آب مناسب برای گلخانه ی خود تهیه کنید.

طراحی باغچه


نظر

صدای عروس هلندی و آشنایی با خلقیات اجتماعی آن

می توان گفت که این پرنده زیبا در آمریکا به عنوان محبوب ترین پرنده خانگی شناخته می شود، چرا که دارای خلقیات اجتماعی بسیار مناسب و دوست داشتنی است. از جمله مشخصات اخلاقی این پرنده می توان به استعداد بالای آن اشاره کرد. عروس هلندی می تواند با سوت زدن ملودی های متفاوتی را بنوازد و با استفاده از همین روش برای کسانی که دوست دارد دلبری کرده و برای خود در قلب آنها جای محکمی را باز می کند. در زمان های دیگر که آواز نمی خواند آن را در حال بازی در قفس، غذا خوردن یا خوش گذرانی هایی از این قبیل مشاهده خواهید کرد. در صورتی که میل به انجام هیچ کدام از این کار ها نداشته باشد، روی شانه شخص مورد علاقه خود می نشیند و بدین صورت اوقات خوشی را برای خود و خانواده خود رقم می زند. با توجه به مشخصات شخصیتی بسیار عالی که دارد می تواند یک گزینه بسیار مناسب برای نگهداری در خانه ها باشد. برای دیدن نمونه صدای عروس هلندی به سایت چارپا مراجعه کنید.

تاریخچه

در مورد پیدایش و اهلی شدن این پرنده تا کنون تاریخ دقیقی مشخص نشده است. در تحقیقات بدین صورت نوشته شده است که برای اولین بار این پرنده توسط بومیان ساکن در قاره اقیانوسیه اهلی شده است. پس از مدتی مهاجران انگلیسی به استرالیا رفتند و به عنوان اولین کسانی که این نوع پرنده را اهلی کردند، شناخته شدند. اینگونه تصور می شود که به احتمال زیاد عروس هلندی توسط اشخاصی که به صورت تبعیدی به استرالیا آمدند، هنگامی که از انگلستان باز می گشتند آورده شده و کم کم توسط آنها پرورش داده شده است. پس از مدتی محبوبیت بسیار زیادی در بین افراد پیدا کرد و امروزه به عنوان محبوب ترین پرنده از نوع خودش محسوب می شود.

عروس هلندی نر و ماده

شیوه‌ی تربیت

این پرنده در اقلیم های نیمه خشک استرالیا بوجود آمده است. اگر به ظاهر گوش های این پرنده دقت کرده باشید متوجه خواهید شد که حالت گوش های آن نسبت به سایر طوطی های جنگل های بارانی متفاوت خواهد بود که این به دلیل زندگی این پرنده در اقلیم نیمه خشک است. عروس هلندی های وحشی برای پیدا کردن غذا به روی زمین خواهند آمد. این نوع پرنده به سادگی می تواند در حیات وحش زندگی کند و همچنین خود را با شرایط زندگی در خانه ها و قفس وقف می دهد. به همین دلیل تعداد بسیار زیادی از آنها در پرندگان وجود دارد و قیمت معقولی در بین حیوانات خانگی خواهد داشت. از ویژگی های منحصر بفرد عروس های هلندی وحشی می توان به خواب سبک آنها و آمادگی لازم در مقابل خطرات و حمله ها اشاره کرد. با توجه به این نکته عروس های هلندی که در خانه نگهداری می شوند در هنگام شب ترس از تاریکی را تجربه خواهند کرد و در چنین مواقعی امکان دارد که خودش را به دیواره های قفس بکوبد. پیشنهاد می شود برای جلوگیری از چنین اقداماتی حتما یک چراغ خواب کوچک برای آنها تهیه کنید و در کنار قفسشان قرار دهید.

روش های نگهداری

جهت نگهداری مناسب از عروس هلندی بهتر است که یک قفس بزرگ و متناسب با اندازه آنها تهیه کنید که بتواند به راحتی در آن حرکت کرده و بالهای خود را باز کند. بعلاوه توجه کافی را داشته باشید که اندازه قفس باید به گونه‌ای باشد که بتوان به سادگی ظرف های مخصوص غذا و اسباب بازی های پرنده را داخل آن قرار داد. بهترین قفس برای نگهداری عروس هلندی یک قفس بزرگ با درب بزرگ است. این گزینه با توجه به حرکت های این پرنده که بیشتر با پرواز کردن و نه با قدم زدن انجام می شود در نظر گرفته شده است. این پرنده تنها هنگامی که می خواهد غذایش را میل کند به کف قفس می رود که در این مواقع بهتر است کف قفس را با روزنامه پوشانده باشید و مقداری دانه بر روی آن ریخته باشید. اگر مقداری زمان با عروس هلندی بگذرانید به خوبی متوجه اجتماعی بودن آن خواهید شد. فقط کافی است که پر های دور گردن آن را نوازش کنید یا با آن در یک اتاق باشید.

 

برای دانلود برنامه حیوانات و دیدن انواع وسایل حیوانات و پرندگان مثل وسایل اسب فقط کافی است در گوگل چارپا را سرچ کنید.